Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest

Schneider Tamás (2015) Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Angol cím

Comparative Analysis of the Hungarian and Spanish Gastronomy based on eating facilities in Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
Tanszékvezető

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Hungarian gastronomy, Spanish gastronomy, Eating habits, Analyse, Trends
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Tamás
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 16. 16:43
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 14:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet