A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai.

Pap Zsolt (2015) A franciaországi szakács szakképzés sajátosságai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Pap_Zsolt.pdf] PDF
Szakdolgozat_Pap_Zsolt.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Absztrakt (kivonat)

A francia kulináris és szakképzési hagyományok. A magyar helyzet kialakulása. A francia szakács szakképzés szintjei, problémái, sajátosságai. A tankönyv. Kérdőíves kutatás, a diákok szakképzéshez való viszonyáról, motivációról. Adatok kiértékelése, és javaslatok a szakképzés számára.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Oláhné Zieser Zsuzsanna
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: francia , szakács, szakképzés, szakoktató, duális képzés, alternáló képzés, CFA, vendéglátó, motiváció, mobilitás, CAP, BP, tanulószerződés, tanműhely
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 19. 11:55
Utolsó módosítás: 2016. Már. 04. 13:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet