A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése

Spilák Alexandra (2015) A Novotel Budapest Danube Hotel által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA 2015 05 27.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA 2015 05 27.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági oktató

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Novotel Budapest Danube Hotel, Novotel Café, Vendéglátás, Vendégelégedettség
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 28. 09:51
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 11. 10:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet