Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése

Zádori Krisztina (2015) Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zádori Krisztina DA4I5U Projektmunka3.pdf] PDF
Zádori Krisztina DA4I5U Projektmunka3.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának a vizsgálata, elemzése. Tanácsok, meglátások leírása.

Magyar cím

Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése

Angol cím

Aquaworld Resort Budapest variety of food presentation and analysis

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Docens Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
Intézeti tanszékvezető-helyettes

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Szállodai vendéglátás, Ételkínálat, Étlap elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Jún. 01. 14:09
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 02. 13:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet