A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században

Kodrucz Rita (2014) A gazdasági tényezők hatása az olasz és görög nemzeti konyhák kialakulására a XX.században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kodrucz_Rita_szakdolgozat_J.pdf] PDF
Kodrucz_Rita_szakdolgozat_J.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd, Budapesti Gazdasági Főiskola

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Olasz konyha, Görög konyha, Gazdaság
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Jún. 03. 09:09
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 10. 13:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet