Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.

Agócs Richárd (2015) Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Agócs Richárd projektmunka.pdf] PDF
Agócs Richárd projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (997kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Seregi Andrásné
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai Docens

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Pálinka, Gasztronómia, Étlap, Itallap
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Jún. 02. 07:23
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 11. 14:52

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet