Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában.

Agócs Richárd (2015) Az Aquaworld Resort Budapest itallapjának bemutatása, elemzése és a rajta szereplő magyar pálinkák, egyéb alkoholos italok helye, szerepe a gasztronómiában. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Agócs Richárd projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (997kB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Seregi AndrásnéUNSPECIFIEDFőiskolai DocensSeregi.Andrasne@kvifk.bgf.hu

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Pálinka, Gasztronómia, Étlap, Itallap
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2015. Jun. 02. 07:23
Last Modified: 2015. Sep. 11. 14:52

Actions (login required)

View Item View Item