Az iszlám és a zsidó kultúra konyhája Budapesten

Kósa Gabriella (2015) Az iszlám és a zsidó kultúra konyhája Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of JPPCAB_szakdolgozat.pdf]
Előnézet
PDF
JPPCAB_szakdolgozat.pdf

Download (1MB) | Előnézet

Magyar cím

Az iszlám és zsidó kultúra konyhája Budapesten

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Professor emeritus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zsidó gasztronómia, Arab konyha, Étkezési szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Szep. 22. 16:22
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 05. 11:08
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3659

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet