A pálinka hatása a magyar turizmusra

Török Anita (2015) A pálinka hatása a magyar turizmusra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Török Anita Szakdolgozat.pdf]
Előnézet
PDF
Török Anita Szakdolgozat.pdf

Download (1MB) | Előnézet

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Seregi Andrásné
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinkafőzés, Eredetvédett pálinka, Turizmus, Pálinkafogyasztás, Tematikus út
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakonyi Andrea
Rekord készítés dátuma: 2015. Szep. 25. 20:54
Utolsó módosítás: 2020. Már. 24. 19:41
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3675

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet