A koronavírus hatása a magyar élelmiszerexportra

Zsankó Dávid (2021) A koronavírus hatása a magyar élelmiszerexportra. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Szakdologzat Zsankó Dávid O4SGQ6.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Abstract

Magyarországot földrajzi elhelyezkedése kiválóan alkalmassá teszi magas minőségű élelmiszerek előállítására, amelyekkel a nemzetközi piacon is versenyképes. Az élelmiszergazdaság – az élelmiszeripar és a mezőgazdaság – Magyarország egyik hagyományosan legfontosabb és legsikeresebb gazdasági ágazata. Gondoljunk csak a 18. századtól kezdődően világhírű malomiparra, vagy arra a tényre, hogy hazánk a szocialista blokk élelmiszerraktáraként volt számontartva

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és marketing

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Kozár LászlóBelsőfőiskolai tanár; Kereskedelem Tanszék; KVIKkozar.laszlo@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: export, élelmiszeripar, koronavírus, külkereskedelem, swot elemzés
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2021. Sep. 22. 09:20
Last Modified: 2021. Sep. 22. 09:20

Actions (login required)

View Item View Item