A koronavírus hatása a magyar élelmiszerexportra

Zsankó Dávid (2021) A koronavírus hatása a magyar élelmiszerexportra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdologzat Zsankó Dávid O4SGQ6.pdf] PDF
Szakdologzat Zsankó Dávid O4SGQ6.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Magyarországot földrajzi elhelyezkedése kiválóan alkalmassá teszi magas minőségű élelmiszerek előállítására, amelyekkel a nemzetközi piacon is versenyképes. Az élelmiszergazdaság – az élelmiszeripar és a mezőgazdaság – Magyarország egyik hagyományosan legfontosabb és legsikeresebb gazdasági ágazata. Gondoljunk csak a 18. századtól kezdődően világhírű malomiparra, vagy arra a tényre, hogy hazánk a szocialista blokk élelmiszerraktáraként volt számontartva

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kozár László
Belső
főiskolai tanár; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: export, élelmiszeripar, koronavírus, külkereskedelem, swot elemzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:20
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet