Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára

Horváth Ákos (2015) Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img]
Preview
PDF
BDOR és hatása a magyar gasztronómiára_teljes_végleges.pdf

Download (1MB) | Preview

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Csizmadia AndrásUNSPECIFIEDfőiskolai docenscsizmadia.andras@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Bocuse d'Or, Paul Bocuse, Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Molnár Gábor, Kovács Sándor, Magyar Gasztronómiai Egyesület, Magyar gasztronómia, Onyx étterem
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2015. Sep. 29. 09:58
Last Modified: 2016. Feb. 05. 10:59
URI: http://dolgozattar.repozitorium.uni-bge.hu/id/eprint/3697

Actions (login required)

View Item View Item