Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára

Horváth Ákos (2015) Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img]
Előnézet
PDF
BDOR és hatása a magyar gasztronómiára_teljes_végleges.pdf

Download (1MB) | Előnézet

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Csizmadia AndrásNEM RÉSZLETEZETTfőiskolai docenscsizmadia.andras@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bocuse d'Or, Paul Bocuse, Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Molnár Gábor, Kovács Sándor, Magyar Gasztronómiai Egyesület, Magyar gasztronómia, Onyx étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2015. Szep. 29. 09:58
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 05. 10:59
URI: http://dolgozattar.repozitorium.uni-bge.hu/id/eprint/3697

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet