A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban

Horváth Dorina (2015) A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban.pdf]
Előnézet
PDF
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban.pdf

Download (2MB) | Előnézet

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Szakoktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: vegán, nyers vegán, desszertkultúra, budapesti vendéglátás, desszert
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 02. 10:29
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 08. 14:07
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3874

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet