Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector

Rádai Barbara (2015) Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation R.B..pdf]
Előnézet
PDF
Dissertation R.B..pdf

Download (1MB) | Előnézet

Angol cím

Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
egyetemi docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tourism and hospitality, Restaurant, Hungarian catering, 7P, Difficulties in catering
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 02. 17:34
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 13:08
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3958

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet