Allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelölése a vendéglátásban

Hencsei Éva Anna (2015) Allergiát és intoleranciát okozó anyagok jelölése a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img]
Preview
PDF
Szakdolgozat_HencseiÉvaAnna.pdf

Download (3MB) | Preview

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. habil. Lugasi AndreaUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDLugasi.Andrea@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: allergének, Fogyasztóvédelem, táplálékallergia, Gluténérzékenység, Laktózérzékenység
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2015. Dec. 07. 20:13
Last Modified: 2016. Feb. 08. 14:07
URI: http://dolgozattar.repozitorium.uni-bge.hu/id/eprint/4224

Actions (login required)

View Item View Item