Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban

Mázi Eszter (2015) Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Mázi_Eszter_mellékletekkel.pdf]
Előnézet
PDF
Szakdolgozat_Mázi_Eszter_mellékletekkel.pdf

Download (14MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat alaptörekvése, hogy rálátást mutasson a Mór környéki svábok gasztronómiai múltjára és jelenjére a vendéglátóiparban. Emellett feladata, hogy megoldást keressen a kutatás során feltárt problémákra, hogy a gasztronómia e neves ága semmiképpen ne merüljön feledésbe a térségben.

Magyar cím

Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban

Angol cím

The traditional gastroculture of the Swabians around Mór city and it's preservation in today's catering industry

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: svábok
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 09. 09:30
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 08. 14:00
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4254

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet