A borkultúra, a gasztronómia és a művészetek szerepe az országimázs formálásában

Pápai Tímea (2015) A borkultúra, a gasztronómia és a művészetek szerepe az országimázs formálásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Papai_Timea_uj.pdf] PDF
Szakdolgozat_Papai_Timea_uj.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A borkultúra, a gasztronómia és a művészetek szerepe az országimázs formálásában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Borkultúra, művészet
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 12. 10:38
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 10. 20:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet