Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon

Papp Sára (2015) Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Papp Sára - Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon.pdf] PDF
Papp Sára - Indiai konyhaművészet elemző bemutatása és népszerűsége Magyarországon.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
szakoktató, BGF

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Indiai konyha, Indiai gasztronómia, Választott nemzet konyhaművészete, Gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 10. 14:46
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 12:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet