Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén

Répás Melinda (2015) Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Répás Melinda végleges szakdolgozat.pdf] PDF
Répás Melinda végleges szakdolgozat.pdf

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmis Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztonómia, gála vacsora, Borkonyha, éttermek
Felhasználói azonosító szám (ID): Józsae Éva
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 10. 15:23
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 06. 11:28
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4423

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet