Új trendek a vendéglátás szakmai színvonalában

Rudolf Márton András (2015) Új trendek a vendéglátás szakmai színvonalában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Rudolf Márton.pdf] PDF
Szakdolgozat_Rudolf Márton.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Új trendek a vendéglátás szakmai színvonalában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
PhD Karakasné Dr. Morvay Klára
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Trend, Magyar vendéglátás, Gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 12. 11:25
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 09:50

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet