Adalékanyagok a modern cukrászatban

Onofer Krisztina Xénia (2015) Adalékanyagok a modern cukrászatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Adalékanyagok a modern cukrászatban.pdf] PDF
Adalékanyagok a modern cukrászatban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus és Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Adalékanyagok, Cukrászat, Élelmiszer-adalékanyag, Hagyományőrzés, Sütemények
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 15. 10:54
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 12:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet