Revivification of old Hungarian wine varieties - Already started revivals and the possible future

Könczöl Fanni (2015) Revivification of old Hungarian wine varieties - Already started revivals and the possible future. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation Könczöl Fanni.pdf] PDF
Dissertation Könczöl Fanni.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A régi magyar borfajták újraélesztése - már megkezdődött újjáéledések és a lehetséges jövő

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Seregi Andrásné
NEM RÉSZLETEZETT
Óraadó, Főiskolai docens, Budapesti Gazdasági Főiskola

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Wine, Hungary, vine variety, revivification, phylloxera, wine region, commerce, promotion
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 15. 16:06
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 13:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet