A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon

Tóth Ágnes (2015) A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of TÓTH ÁGNES_(A4S78G)_SZAKDOLGOZAT.pdf] PDF
TÓTH ÁGNES_(A4S78G)_SZAKDOLGOZAT.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
dr. Buday Gábor
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Gasztroturizmus, Bocuse d'Or, Sirha, Gasztroangyal
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 16. 08:59
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 16. 10:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet