Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok

Bodnár Vivien (2014) Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás Szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Lugasi Andrea
Belső
főiskolai tanár, intézeti tanszékvezető, PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gluténmentes, Cöliákia, Spanyolország, Vendéglátás, Diéta
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 02. 15:08
Utolsó módosítás: 2020. Ápr. 03. 10:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet