A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig

Ring Bence (2016) A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Ring_Bence_szakdolgozat_teljes.pdf]
Előnézet
PDF
Ring_Bence_szakdolgozat_teljes.pdf

Download (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat a magyar cukrászat múltjáról és jelenéről értekezik. A szakirodalmi áttekintésben az elmúlt két évszázad cukrásziparának fejlődését mutatom be Magyarországon. Kutatásomban a jelenbeli vásárlási, fogyasztási, gondolkodásbeli trendeket vizsgálom.

Magyar cím

A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig

Angol cím

The Development of Hungarian Baking from the 18th Century to the Present

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászat, cukrászati termék, magyar, 18. század, fejlődés
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 05. 13:25
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 14:20
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/5380

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet