A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerepe a vendéglátásban

Breuerné Boross Noémi (2016) A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A Nemzeti  Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerepe a vendéglátásban.pdf] PDF
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerepe a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (720kB)

Magyar cím

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerepe a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Hámori Antal
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens, Phd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Vendéglátás, NÉBIH, Élelmiszerbiztonság, Minőség ellenőrzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 09:14
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 11:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet