A pálinka előállítása és értékesítése, a Békési Pálinka Zrt. példáján keresztül szemléltetve

Hidvégi Nikolett (2016) A pálinka előállítása és értékesítése, a Békési Pálinka Zrt. példáján keresztül szemléltetve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Hidvégi Nikolett_Szakdolgozat_Békési_pálinka.pdf] PDF
Hidvégi Nikolett_Szakdolgozat_Békési_pálinka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A pálinka előállítása és értékesítése, a Békési Pálinka Zrt. példáján keresztül szemléltetve

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinka, Hungarikum, Eredetvédelem, Békési Pálinka Zrt., Pálinkafőzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 10:50
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 11:38

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet