A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban

Tóth-Heyn Luca (2016) A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat_Toth-Heyn_Luca.pdf] PDF
szakdolgozat_Toth-Heyn_Luca.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A zsidó és iszlám vallások gasztronómiáját elemeztem primer és szekunder kutatási módszerrel. Dolgozatom része a szakirodalmi áttekintés, majd mélyinterjún keresztül vizsgálom, hogy napjainkban miként hatnak az egyes emberekre a vallásuk előírásai. Elemeztem a budapesti zsidó és iszlám vendéglátást, elsősorban azok árai és elhelyezkedése tekintetében.

Angol cím

The gastronomy of the jewish and islam religions, and their appearance in the hospitality of Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zsidó vallás, Iszlám vallás, Gasztronómia, budapesti vendéglátás, Interjú
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 11:19
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet