Az európai uniós és a magyarországi életminőség és élelmiszerfogyasztás jellemzése. Változások a XX. században és az elmúlt tíz év adatai

Aszódi Anna (2016) Az európai uniós és a magyarországi életminőség és élelmiszerfogyasztás jellemzése. Változások a XX. században és az elmúlt tíz év adatai. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Világgazdaságtan és Nemzetközi Kereskedelem Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Nemzetközi Gazdálkodás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Antalóczy Katalin
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanár, CsC

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Életminőség, Élelmiszerfogyasztás, Európai Unió , Fenntartható fejlődés, Fenntartható fogyasztás, Magyarország
Felhasználói azonosító szám (ID): Hegedűsné Orbán Éva
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 07. 08:31
Utolsó módosítás: 2016. Nov. 15. 11:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet