Differenciálás lehetősége a pincér képzésben

Papp Zoltán (2016) Differenciálás lehetősége a pincér képzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat.pdf] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Oláhné Zieser Zsuzsanna
NEM RÉSZLETEZETT
Tanszékvezető-helyettes, adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Differenciálás, Pincér, Egységesség, Különbözőség, Szakoktatás
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 10. 15:37
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 15. 12:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet