A marhahús a magyar gasztronómiában

Deák Gábor (2016) A marhahús a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLG.pdf] PDF
SZAKDOLG.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Professor emeritus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: marhahús, marhahúsfogyasztás, ételkészítési eljárások, szarvasmarha fajták, steak
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 10. 17:24
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet