Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában

Tézli Cintia (2016) Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tézli Cintia szakdolgozat.pdf] PDF
Tézli Cintia szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai Docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Vendéglátó tevékenység elemzése, F&B gazdálkodás, InterContinental Budapest, Minőség a szállodai gyakorlatban, Vendégelégedettség vizsgálat, Vezetői döntések, Szállodagazdálkodás, Food and Beverage részleg elemzése
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 11. 12:02
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 10:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet