Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül

Schweigert Szimonetta (2016) Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of 20160511_szimi szakdoga_20160511_KÉSZ.pdf] PDF
20160511_szimi szakdoga_20160511_KÉSZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2116.

Download (1MB)

Magyar cím

Laktózmentes, gluténmentes és cukormentes édességek bemutatása a Zelenák Sütiház példáján keresztül

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Zelenák, Laktózmentes, Gluténmentes, Cukorbetegség
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 11. 16:02
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 11:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet