Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései

Prekopa Dalma (2014) Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat - Prekopa Dalma.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigNEM RÉSZLETEZETTFőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Görög gasztronómia, Magyar konyhakultúra, Alapanyag, Ételek, Fűszer
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 05. 12:54
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 14:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet