A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban

Cseperkáló Ildikó (2016) A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Cseperkáló Ildikó szakdolgozat.pdf] PDF
Cseperkáló Ildikó szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban

Angol cím

The gastronomy of Jaszsag and its function in the local catering and tourism

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Jászság, gasztronómia, turizmus, vendéglátás, tájjellegű ételek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 17. 18:46
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 10:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet