A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában

Ignátkó Szabolcs (2016) A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of IgnátkóSzabolcsprojektmunka.pdf] PDF
IgnátkóSzabolcsprojektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus, phd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: sommelier, Borgasztronómia, borászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 18. 17:30
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 14:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet