Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben

Puskás Bianka Petra (2016) Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Puskás Bianka Petra.pdf] PDF
Puskás Bianka Petra.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étel, Étlap elemzés, tálalási rendszerek, vendéglátás, Nemzetközi konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 19. 08:29
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 14:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet