Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában

Rohrbacher Lilla (2016) Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka-Rohrbacher Lilla.pdf] PDF
Projektmunka-Rohrbacher Lilla.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban a steiermarki specialitások felkutatásával foglalkoztam, milyen vendéglátóhelyen őrzik meg még ma is az eredeti recepteket. Ezek mellett a régi hagyományokat kutattam, milyen szokásokat tartanak még ma is a helyiek.

Magyar cím

Regionális ételek megjelenése Steiermark éttermeiben, illetve Niederöblarn falusi turizmusában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus -Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanár, professor emeritus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Steiermark, Hagyományok, Specialitás
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 24. 08:45
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 15:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet