A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján

Gál Eszter (2016) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kádas Lajos
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Táplálékallergia, Diéta, Cukorbetegség, Laktózérzékenység, Gluténérzékenység
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 20. 12:08
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 15:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet