A Budaörsi Ételbár termelési és ételkészítési folyamatainak bemutatása.

Szabó Róbert (2016) A Budaörsi Ételbár termelési és ételkészítési folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szabó Róbert JÓ projektmunka_FULL_2.pdf] PDF
Szabó Róbert JÓ projektmunka_FULL_2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Budaörsi Ételbár, termelési folyamat, ételkészítési technológia
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 24. 16:03
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 25. 15:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet