Egy választott termékcsoport piacának jellegzetességei egy konkrét árucsoporton elemezve

Burzi Brigitta (2016) Egy választott termékcsoport piacának jellegzetességei egy konkrét árucsoporton elemezve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zarodolgozat_burzibrigitta.pdf] PDF
Zarodolgozat_burzibrigitta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (966kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelmi Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kozár László
NEM RÉSZLETEZETT
Intézeti tanszékvezető

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Lisztérzékenység, Gluténmentes termékek, Gluténtartalmú élelmiszerek
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 25. 13:30
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 05. 12:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet