A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban

Zhang Mengna (2014) A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zhang Mengna-A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban..pdf] PDF
Zhang Mengna-A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
Intézeti tanszékvezető-helyettes főiskolai docens PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kínai gasztronómia, Kínai konyha, Kínai étkezési szokások, Kínai regionális konyha, Kínai étterem Magyarországon
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 07. 08:54
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 28. 09:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet