Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben

Maczákné Chikán Dóra Éva (2016) Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of maczakne_chikan_dora_zarodolgozat_2016_09_20_2.pdf] PDF
maczakne_chikan_dora_zarodolgozat_2016_09_20_2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (10MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: személyi higiénia fontossága, HACCP, GHP, élelmiszer eredetű megbetegedés, Burger King
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Okt. 04. 13:55
Utolsó módosítás: 2016. Dec. 06. 09:59

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet