A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában

Gáspár Szilvia Margit (2016) A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában Gáspár Szilvia Margit.pdf] PDF
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában Gáspár Szilvia Margit.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Dr

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinka, Eredetvédett pálinka, Fogyasztási szokások, Gasztronómia, Hungarikum
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Okt. 07. 11:15
Utolsó módosítás: 2016. Dec. 06. 10:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet