Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül

Varga Alexandra (2016) Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdoga_Lecsó_Varga_Alexandra.pdf] PDF
Szakdoga_Lecsó_Varga_Alexandra.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Professor emeritus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: lecsó, étkezési paprika, paradicsom, gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál, magyar gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 06. 11:07
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 14. 15:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet