Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül

Kőszeri Virág (2014) Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Szakdolgozat_Kőszeri Virág.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)
[img] PDF
Hallgatói nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (388kB)
[img] PDF
Konzulensi igazolás és nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (487kB)

Abstract

A dolgozat célja a melegkonyhás büfék megvalósíthatóságának és a működés feltételeinek felkutatása, jövedelmezőségüknek elemzése, illetve a megtérülés bebizonyítása.

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Verebes PálUNSPECIFIEDfőiskolai docensverebes.pal@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Büfé, Jövedelmezőség, Megvalósíthatóság, Ételkalkuláció, Piacelemzés
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 08. 12:05
Last Modified: 2015. Apr. 27. 13:58

Actions (login required)

View Item View Item