Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül

Kőszeri Virág (2014) Büfék, falatozók piaci pozíciója, működtetésüknek, jövedelmezőségüknek elemzése konkrét példán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat_Kőszeri Virág.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[img] PDF
Hallgatói nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (388kB)
[img] PDF
Konzulensi igazolás és nyilatkozat_Kőszeri Virág.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (487kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat célja a melegkonyhás büfék megvalósíthatóságának és a működés feltételeinek felkutatása, jövedelmezőségüknek elemzése, illetve a megtérülés bebizonyítása.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Verebes PálNEM RÉSZLETEZETTfőiskolai docensverebes.pal@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Büfé, Jövedelmezőség, Megvalósíthatóság, Ételkalkuláció, Piacelemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 08. 12:05
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 13:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet