Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége

László Fruzsina (2016) Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_László Fruzsina_végleges.pdf] PDF
Szakdolgozat_László Fruzsina_végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fagylalt, cukormentes sütemények, Diabétesz, fagylaltkészítés, diabetikus cukrászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 08. 17:29
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 15. 15:44

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet