Minőségirányítás a Danubius Hotels Group Szállodáiban, alkalmazott eszközök és módszerek, valamint a 2015. év tapasztalatainak bemutatása és elemzése.

Börczi Anna (2016) Minőségirányítás a Danubius Hotels Group Szállodáiban, alkalmazott eszközök és módszerek, valamint a 2015. év tapasztalatainak bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bártfai Endre
NEM RÉSZLETEZETT
Mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Minőség, Minőségirányítás, Minőség a szállodai gyakorlatban, Danubius Hotels Group
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 08. 12:32
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 07. 09:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet