Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban

Zsuga Sára Emese (2016) Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban.pdf] PDF
Tejhelyettesítő termékek megjelenése és alkalmazása a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Növényi ital, Tejfogyasztás, Tejhelyettesítő, érzékszervi vizsgálat, Laktózérzékenység, tejallergia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 09. 15:16
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 13:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet