Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants

Prekop Alexandra (2016) Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Food Sharing Economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants - Alexandra-Prekop.pdf] PDF
Food Sharing Economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants - Alexandra-Prekop.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Közösségi konyha gazdaság - Az élmény jelentőségének összehasonlítása a lakáséttermek és a tradicionális éttermek között

Angol cím

Food sharing economy - Comparing the importance of experience between alternative culinary programs and traditional restaurants

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hübner Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: food sharing economy, authenticity, culinary tourism, gastronomy, experience
Felhasználói azonosító szám (ID): Petics Mariann
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 08. 13:34
Utolsó módosítás: 2017. Már. 16. 14:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet