Erdély gasztrokultúrája

Molnár Barbara (2016) Erdély gasztrokultúrája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of MolnarBarbara_Szakdolgozat.pdf] PDF
MolnarBarbara_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Erdély, Gasztrokultúra, Gasztronómia, Kultúra , Székely
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Dec. 09. 11:56
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 10:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet