Sonkák a spanyol gasztronómiában

Ordasi Natália (2014) Sonkák a spanyol gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Ordasi Natália_Sonkák a spanyol gasztronomiaban 2014.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Gundel JánosNEM RÉSZLETEZETTFőiskolai tanárgundel.janos@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Spanyol gasztronómia, Spanyol sonka készítése, Ibériai sertések, Ibériai sonka, Serrano sonka
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 08. 11:12
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 14:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet