Sonkák a spanyol gasztronómiában

Ordasi Natália (2014) Sonkák a spanyol gasztronómiában. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Ordasi Natália_Sonkák a spanyol gasztronomiaban 2014.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Gundel JánosUNSPECIFIEDFőiskolai tanárgundel.janos@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Spanyol gasztronómia, Spanyol sonka készítése, Ibériai sertések, Ibériai sonka, Serrano sonka
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 08. 11:12
Last Modified: 2015. Apr. 27. 14:30

Actions (login required)

View Item View Item